Zašto smo najbolji zubari? Ko je najbolji stomatolog?

Zašto smo najbolji zubari? Ko je najbolji stomatolog?

U ovom tekstu ćemo vam objasniti naš način rada, te kako da što jednostavnije zakažete svoj termin kod nas u ordinaciji, ali i da znate šta vas sve čeka kada se odlučite da nas posjetite.

Uvijek pokušavamo optimizovati naš radni proces, tako da u najkraćem vremenu dobijete najkvaltetniji rad i najbolji rezultat za vaš novi osmjeh, ali i da vaš boravak kod zubara prođe bez straha.

Upoznavanje

Naravno, sve kreće sa upoznavanjem. Veoma nam je bitno da naše pacijente prije svega što bolje upoznamo. Ne samo preko snimaka, nego lično, da možemo što više saznati o vama i vašim ciljevima, kako bismo zajednički našli pravo rješenje na obostrano zadovoljstvo

Rad na implantatima

Nakon što se upoznamo, slijedi plan rada.

Prvi dolazak je rezervisan za ugradnju implantata i ukoliko je potrebno vađenje preostalih zuba. Budite bez brige, sama intervencija je poptuno bezbolna i kratkotrajna. Nakon intervencije odmah dobijate zamjenski rad kako bi ste mogli besprijekorno funcionisati dok čekate na vaš novi osmjeh.

Postavljenje rada

U periodu koji traje četiri mjeseca za gornju vilicu, a dva mjeseca za donju vilicu, implantati srastaju sa kosti. Nakon toga nastupa treći korak gdje se postavljaju proteze i spremni ste za svoj novi osmijeh

Redovni pregledi

Nakon što dobijete prelijepi holivudski osmijeh, na vama je dalje da uživate, ali i da nas posjećujete zbog pregleda. Naravno, to neće biti baš često, dovoljno je da redovno dolazite jednom godišnje na preglede, kako bi smo Vam pomogli da vam zubi traju što duže i da uživate u njima. Pregled traje jako kratko, tako da u ostatku vremena možete uživati u šetnji, šopingu, kafi…

Zubni implantati

Gubitak zuba uzrokovan traumom, vađenjem zuba, parodontopatijom ili starenjem može ozbiljno narušiti vaš kvalitet života, zdravlje i izgled.

Izgubljeni zub/zubi moraju se nadomjestiti, a terapija zubnim implantatima je dugotrajna (doživotna), podiže kvalitet života, osigurava pravilan zagriz i savršen osmijeh.

Zubni implantati nadoknađuju izgubljeni korijen u vilici na mjestu gdje nedostaje zub (u slučaju nedostatka jednog zuba) ili se postavlja rad kao rješenje za komplet vilicu sa 4, 5 ili 6 implantata (u slučaju potpuno bezubosti).

U Aurum dental centru koristimo Straumann Implantate.

Prednosti

Doživotna garanacija na 4-6 Implantata

Samo dvije posjete ordinaciji

Brzo rješenje

Minimalno vrijeme oporavka

Potpuno bezbolno sa milinimalnim otokom

Smanjeni troškovi

Smanjuje ukupni trošak u odnosu na pojedinačne implantate!

Dobijate zamjenske zube odmah!

Brinemo da naši pacijenti sa osmjehom izađu iz naše ordinacije!

Ko su kandidati ?

• pacijenti sa bezubim vilicama ili oni koji nemaju većinu svojih zuba

• pacijenti koji žele fiksni protetski rad

• pacijenti koji imaju zube u lošem stanju i koji su predviđeni za vađenje

• pacijenti kod kojih je vremenom došlo do teškog gubitka kosti

Priprema

Uz pregled i konsultacije sa specijalistom neophodan je ortopantomografski snimak (OPT), kasnije i CBCT snimak vilice. Ovi snimci nam omogućavaju precizno planiranje terapije, samim tim i konkretnu ponudu i cijenu kompletnog zahvata.

Kada je potrebno, prije samog zahvata sanira se postojeće stanje, izvade preostali loši zubi, radi se nadogradnja kosti. Tim zahvatom se nivelira greben vilične kosti što je veoma bitno za estetiku finalnog rada, te funkcionalnost mosta na implantatima.


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.