O Aurum Dental Centru

Stomatološka ordinacija specijalizovana
za nov i zdrav osmijeh

Da li ste se ikada osjećali nelagodno ili neprivlačno zbog izgleda ili zdravstvenog stanja svojih zuba? Jeste li bili frustrirani dugim čekanjem na krunice ili implantate, kao i neprestanim putovanjima između stomatologa i laboratorija?


Ako je tako, mi smo ovdje da vam pomognemo!

O nama

Mi smo Aurum Dental Centar – tim koji se sastoji ne samo od stomatologa već i najcjenjenijih stručnjaka iz polja oralne i maksilofacijalne hirurgije sa višegodišnjim iskustvom u tretiranju i najteži slučajeva.

Ono što nas razlikuje od drugih stomatoloških ordinacije je to što smo se posvetili pružanju kompletnih stomatoloških usluga na jednom mjestu. Bez obzira na to je li vaš cilj popraviti oštećene zube, izbjeliti zube, zamijeniti ih implantatima ili protezom – mi imamo sve što vam je potrebno za postizanje holivudskog osmijeha.

Više o dijagnostici, modernim tehnologijama i najkvalitetnijim Straumann implatantima koje koristimo možete pročitati ovdje.

Osim što smo fokusirani na pružanje najkvalitetnije stomatološke usluge, mi smo i posvećeni tome da našim pacijentima pružimo ugodno i opuštajuće iskustvo. Naš tim stručnjaka shvata da odlazak stomatologu može biti stresan i zastrašujuć, posebno ako imate određene zdravstvene probleme ili ste pretrpjeli traumu u prošlosti. Zbog toga smo razvili prijateljski pristup prema pacijentima i uspostavili udoban i opuštajući ambijent u ordinaciji.

Profesionalni prema pacijentima


Naš cilj je da svaki pacijent osjeti da je u sigurnim rukama, da bude informisan o svakom koraku u procesu liječenja i da se osjeća ugodno i bezbolno tokom trajanja tretmana.

Savremeno opremljena ordinacija

Budući da je naša stomatološka ordinacija opremljena najmodernijom opremom,u mogućnosti smo da svojim pacijentima pružimo najnaprednije tretmane i metode liječenja, koje su sigurne, učinkovite i minimalno invazivne.

Sve za novi osmijeh na jednom mjestu

Kao što vidite, Aurum Dental Centar ima sve što vam je potrebno za postizanje savršenog osmijeha kojim ćete se ponositi – ali to nije sve, naša briga o vašem zdravlju i udobnosti ne završava samo u ordinaciji

Dolazite iz inostranstva?

Ukoliko dolazite iz inostranstva, potrudili smo se da vam maksimalno olakšamo boravak u Banjaluci.


Mi po vas dolazimo na sve aerodrome u regionu, a u Banjaluci vas čeka obezbijeđen smještaj, besplatan parking u centru Banjaluke, kao i vodič koji će vas upoznati sa gradom za vrijeme boravka. Zakažite konsultacije ili nam pošaljite poruku putem ovog online obrasca.


Dobro nam došli! Čekamo vas. Vaš Aurum Dental tim.