All on 4

Fiksni most na 4 implantata, vraća osmijeh koji zaslužujete

Nedostaje vam više zuba ili svi, a želite trajno rješenje? Metode All on 4 / All on 6 predstavljaju najbolja rješenja za probleme koji vas muče. Pomoću implantata dobijate trajno, fiksno rješenje koje vraća osmjeh na lice kakav ste željeli, a naš tim će se pobrinuti da kompletan proces prođe brzo, bezbolno i u potpunosti ugodno za vas. Besplatan pregled i konsultacije su vaš prvi korak.

Šta je All on 4 metoda, cijena i koje su njene prednosti?

 • POTPUNO PRIRODAN IZGLED ZUBA UZ SAVRŠEN OSJEĆAJ U USTIMA

  Zubni implantati nose protetski most koji pored izgleda osjećate i čistite kao prirodne zube.
 • BEZ DODATNIH TROŠKOVA

  Sve neophodno za kompletan zahvat uračunato je u cijenu. Pregledi, dijagnostika, priprema trenutnog stanja za ugradnju implantata, implantati, privremeni zubi, završni protetski rad, smještaj ukoliko putujete do nas. All on 4 Cjenovnik.
 • NOVI OSMIJEH PRILIKOM PRVOG DOLASKA ZA
  SAMO 24h

  Sa prvom posjetom završavate najveći dio terapije – ugradnju implantata, te vam se postavlja privremeni protetski rad koji vam omogućava novi osmijeh za 24h.
 • DOŽIVOTNA GARANCIJA NA IMPLANTATE STRAUMANN IMPLANTATI

  Vodeći implantati na tržištu švajcarske proizvodnje,sa iskustvom u implantologiji preko 30 god., garantuju stabilnost protetskog rada.

All on 4

U KOM SLUČAJU JE ALL ON 4 METODA NAJBOLJE RJEŠENJE

Ova metoda je revolucionarna zbog smanjenog broja potrebnih implantata, samim tim predstavlja najpovoljniji fiksni rad. Kod nas implantate postavlja maksilofacijalni hirurg, pod hirurškom anestezijom, potpuno bezbolno, 2 implantata u frontu, te 2 implantata u bočnim regijama pod uglom. Bočni implantati se postavljaju pod uglom radi veće stabilnosti završnog rada. Međutim, ono što je njegova još i značajnija prednost, jeste da su danas i pacijenti sa smanjenom količinom kosti u mogućnosti postaviti fiksni rad na implantatima. Završna protetika kod rada All on 4 podrazumijeva metalokeramiku zbog svoje manje težine i samim tim manjeg opterećenja vilične kosti, međutim ono što danas sa ponosom možemo predstaviti jeste napredak u dentalnoj tehnici koji nam je omogućio izradu cirkonske protetike za pojedine pacijente čiji uslovi to dozvoljavaju. Cijena rada All on 4 u potpunom cirkonu. KAKO NAM JE UGRADNJA IMPLANTATA USLOVLJENA S KOLIČINOM KOSTI, PITALI STE SE ŠTA U SLUČAJU DA NEMATE DOVOLJNU KOLIČINU KOSTI ZA RAD ALL ON 4 ? U tom slučaju postoji polufiksno rješenje, odnosno rad na titanijusmkoj prečki na 4 implantata.

Rezultat
All on 4 metode

All On 4 Banja Luka Cijena Zubni Implantati Zubar Banja Luka Aurum Dental Centar 01All On 4 Banja Luka Cijena Zubni Implantati Zubar Banja Luka Aurum Dental Centar 02

Proces rada

KAKO IZGLEDA PROCES UGRADNJE ALL ON 4 METODE.

1 Upoznavanje i pregled

Veoma nam je bitno da naše pacijente prije svega što bolje upoznamo. Ne samo preko snimaka, nego lično, da možemo što više saznati o vama i vašim ciljevima, kako bismo zajednički našli pravo riješenje na obostrano zadovoljstvo.

2 Rad na implantatima

Prvi dolazak je rezervisan za ugradnju implantata kojima prethodi saniranje oralnog zdravlja ukoliko je potrebno, vađenje loših zuba, te nadogradnja vještačke kosti. Sama intervencija je poptuno bezbolna i kratkotrajna. Nakon intervencije odmah dobijate privremeni protetski rad, sa kojim se vraćate normalnim životnim navikama uz novi osmijeh. Svi implantati za jednu vilicu se postavlja u istom danu.

3 Postavljanje rada All on 4

U periodu koji traje 4 mjeseca za gornju vilicu, a 2 mjeseca za donju vilicu, implantati završavaju proces oseointegracije, odnosno srastanja s kosti. Konačno, do finalnog novog osmijeha dijeli vas još uzimanje
otiska (digitalnim putem), te izrada protetskog dijela rada (metalokeramičke krunice, za koja je potreban period izrade 5-7 dana ili cirkon krunice za koje su potrebna 3 dana).


4 Redovni pregledi

Ono što ostaje je da redovno dolazite na preglede jednom godišnje, kako bismo vam pomogli da vaši zubi traju što duže i da uživate u njima. Pregled traje jako kratko, tako da ostatak vremena možete
posvetiti šetnji, šopingu, turističkim obilascima ili kafi.

DOŽIVOTNA GARANCIJA STRAUMANN IMPLANTATA
VIŠEGODIŠNJA GARANCIJA NA PROTETIKU

All on 4 / All on 6

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ALL ON 4 I ALL ON 6 METODE?

Ove dvije metode razlikuju se prema broju zubnih implantata koji se ugrađuju u vilicu. Proces rada u potpunosti je isti, stim da postupak kod All on 6 metode traje nešto duže zbog većeg broja implantata koje je potrebno ugraditi. Idealan broj implantata odrediće naš stručni tim na temelju detaljnih analiza, pregleda i stanja kosti vilice za šta nam je potreban 3D snimak

Naši pacijenti

All On 4 Aurum Dental Centar Banja Luka Zubar Banja Luka 01All On 4 Aurum Dental Centar Banja Luka Zubar Banja Luka 02


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.