Oralna hirurgija

Oralna hirurgija

Na samu spomen riječi hirurgija kod većine ljudi se pojavi određena nelagoda i strah.

Vjerovatno odmah zamišljate zvuk mašine, bol, krv i sigurni smo da bi sve uradili samo da se ne dovedemo u ovu situaciju. To je sasvim normalno i razumijemo vas. Međutim, na vašu sreću, stvari su danas drugačije.

U odnosu na period od prije 10 godina oralna hirurgija je danas napredovala do te mjere da su gotovo svi hirurški procesi potpuno bezbolni, a pacijent obično u veoma kratkom vremenskom roku može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima.

Reklo bi se nema razloga za brigu?

I nema.

Naš tim stručnih ljekara u Aurum dental centru do sada je obavio na stotine raznih operacija sa velikim stepenom uspješnosti.

Ukoliko zaista utvrdimo da ima potrebe za jednim od hirurških zahtjeva, izvršićemo svu potrebnu predhiruršku pripremu i detaljno vas uputiti u način na koji ćemo izvesti planirani zahvat, kao i sve neophodne informacije vezane za njega.

O kojim zahvatima ovdje pričamo?

Vađenje zuba
Apikotomija
Cistektomija
Nivelacije vilične kosti
Operacija režnja
Resekcija frenuluma
Extrakcija zaostalih korijenova
Prezervacije alveola
Šta je oralna hirurgija?

Oralna hirurgija je veoma bitna grana stomatologije kojom se zbrinjavaju oboljenja mekih i tvrdih tkiva usne duplje.

U domen oralne hirurgije spadaju rutinska vađenja zuba, komplikovano vađenje zuba, uklanjanje zaostalih korjena zuba, operacija vrha korjena zuba, uklanjanje koštanih izraslina vađenje cista i drugo

Za sva dodatna pitanja vezana za neku od usluga oralne hirurgije, kao i informacije o cijenama ovih usluga, slobodno nam pišite.


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.