ZUBNI NAKIT. Cirkon na zubu.

Ljepota je u detalju.

Zubni nakit, poput cirkona na zubima, predstavlja elegantan način da istaknete svoj osmijeh i dodate dozu sjaja vašoj estetici lica. Cirkoni, kristalno čisti, visokokvalitetni kristali koji se koriste u stomatološkoj industriji, omogućavaju vam da personalizujete svoj osmijeh na suptilan i privlačan način. Ovaj oblik zubnog nakita nije samo estetski atraktivan, već je i siguran za upotrebu, ne oštećuje zubnu gleđ i lako se aplicira na zubnu površinu bez bolova ili nelagodnosti. Uz zubni nakit poput cirkona, možete transformisati svoj osmijeh u jedinstveni izraz stila i samopouzdanja.

Dekoracija zuba ima dugu istoriju koja seže duboko u mnoge kulture širom svijeta, a u poslednje vrijeme doživljava procvat kroz trendove moderne estetike. Danas je popularnija nego ikad, posebno među javnim ličnostima, poput poznatih pjevača, glumaca i influensera, koji svojim osmijehom žele da izraze svoju jedinstvenost i stil.

Zubni nakit obično se izrađuje od materijala visokog sjaja, poput plemenitih metala, hirurškog čelika, cirkona, dragog i poludragog kamenja, kao i dijamanata. Vaša kreativnost nema granica - izbor je na vama! Mi smo tu da realizujemo vaše želje na siguran način, ostvarujući vaše snove o blistavom i jedinstvenom osmijehu.

ZUBNI NAKIT. Cirkon na zubu.

ZAŠTO POSTAVITI ZUBNI NAKIT?

Nekoliko je razloga za ugradnju zubnog nakita.Često ga koristimo kako bismo naglasili ljepotu osmijeha i dali mu lični pečat. Osoba sa prelijepim i originalnim osmijehom uvijek ostavlja snažan utisak. Važno je napomenuti da zubni nakit može istaći prirodnu ljepotu osmijeha ili prikriti nepravilnosti u određenim situacijama.

 

Izbor zubnog nakita je veoma raznovrstan i svaki pacijent može pronaći nešto po svom ukusu. U našem AURUM DENTAL CENTRU preferiramo cirkon na zubu zbog njegove visoke sjajnosti, pristupačne cijene i jednostavnog, neinvazivnog postavljanja.

POSTAVLJANJE ZUBNOG NAKITA

Jednostavno, bezbolno i sigurno

Ugradnja zubnog nakita je estetski stomatološki zahvat koji je izuzetno jednostavan, bezbolan i ne šteti estetici niti zdravlju zuba. Postupak postavljanja traje maksimalno 10 minuta, pružajući trenutno osvježenje osmijehu.

Preporučujemo da se zubni nakit ugradi u stomatološkoj ordinaciji kako biste osigurali da se koriste najkvalitetniji materijali i alati, te da se održava sterilnost pribora, a vama posveti potpuna briga o vašem osmijehu. Verujemo da uz stručnu ruku stomatologa, ovaj postupak dobija posebnu vrijednost, pružajući ne samo trajnost i bezbjednost postavljenog nakita, već i brigu o kompletonm osmijehu, dentalnom zdravlju, samim tim i svakom detalju. Postavljen ukras na zubu nosi sa sobom određenu priču i trenucima sreće, a kada se postavi sa ljubavlju i pažnjom, postaje nježan podsjetnik na lijepe trenutke u životu. Postavljanje zubnog nakita vrši se na isti način kao i postavljanje ortodontske bravice. U zavisnosti od životnog stila, zubni nakit može trajati dugoročno bez problema ili posljedica po zube, a lako se može skinuti ili vratiti u slučaju da se odvoji.

CIRKONI NA ZUBIMA CIJENA

Za više informacija o cijenama zubnog nakita slobodno nas kontaktirajte ili posjetite našu ordinaciju, sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti sve željene informacije. Kako cijenimo transparentnost kompletan cjenovnik možete pronaći na našem web sajtu, jednostavnim klikom ovdje.

PORUKA IZ ORDINACIJE AURUM DENTAL CENTAR

Nezaboravan osmijeh podjednako je važan kao i zdravlje zuba i desni. Uz pomoć zubnog nakita možete postići dodatnu čaroliju vašeg osmijeha bez straha i posljedica po oralno zdravlje.

Neka vaš osmijeh bude vaš najljepši dodatak.


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.