Šta je to dentalni turizam?

Šta je to dentalni turizam?

Najkraće rečeno, dentalni turizam je jedna od grana zdravstvenog turizma. Mi ga volimo prikazati kao spoj ugodnog sa korisnim, jer sa jedne strane dolazite da uradite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, dok sa druge strane putujete i uživate. Ne može bolje, zar ne?

Naša ordinacija je svjesna da je Vama, kao nekome iz druge zemlje ko nema previše informacija o ovome što radimo, prije svega potrebna hrabrost da nama iz jedne male Bosne i Hercegovine poklonite svoju pažnju.

Dodamo li tome da odlazak kod zubara, standardno nije prijatna stvar, savršeno razumijemo na kakvim mukama se nalazite.

Zato je naša želja da vaš boravak u Banjaluci učinimo što ljepšim i prijatnijim, te da vam pružimo iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti i koje će biti mnogo više nego običan odlazak zubaru. Iskustvo koje ćete prepričavati kada dođete kući i na čiji spomen ćete uvijek imati taj neki pozitivan osjećaj u srcu i blistav osmijeh kao znak sjećanja.

I naravno, očekujemo da ćete nam se opet vratiti u Aurum dental centar.

Zašto srediti zube u Bosni i Hercegovini?

Možda niste znali, ali Bosna i Hercegovina je jedno od najboljih mjesta za dentalni turizam u regionu. Znamo, da Vam na prvu zvuči nevjerovatno da ćete dolaskom u Banjaluku dobiti najbolju uslugu, ali vjerujte to je tako.

Ono što čini BiH tako zanimljivim podnebljem za ovu vrstu turizma su dvije stvari: kvalitetna usluga i niska cijena.

Sa jedne strane, imamo veliki broj vrhunskih stručnjaka koji su svoje dugogodišnje iskustvo sticali u inostranstvu i koji su garancija kvaliteta. Sa druge strane, uzimajući u obzir životni standard u zemlji cijene su prilagođene lokalnom stanovništvu, te su za veliki broj ljudi iz inostranstva i po nekoliko puta povoljnije.

Osim toga, Bosna i Hercegovina postaje sve interesantnija turistima iz čitavog svijeta zbog svoje bogate istorije, gostoprimstva naroda, ukusne kuhinje i zanimljive prirode.

Zamislite samo slijedeću scenu….

Sunčan je dan. Nalazite se u centru Banjaluke gdje šetate najpoznatijom ulicom grada, Gospodskom ulicom. Odlazite u Hram Hrista Spasitelja koji se nalazi u neposrednoj blizini, a koji je ujedno i najveći pravoslavni hram u zemlji.

Posjećujete i džamiju Ferhadiju, jedinu građevinu ovoga grada koja se nekada nalazila u UNESCU. Sad odlazite do zelene ljepotice, rijeke Vrbas. Sjedate u čamac sa najboljim prijateljima i krećete u spuštanje dugo 15 kilometara. Skačete, plivate, kupate se. Ali već ste polako umorni, te je vrijeme da se nešto jede. Odlazite na ćevape i pravu lokalnu kuhinju, gdje uživate u lokalnim specijalitetima.

Veče je, a ako postoji nešto po čemu je Banjaluka poznata, to je noćni život. Veliki broj noćnih klubova raznih vrsta, garancija su dobre zabave. Već je kasno u noć i lagano krećeš kući sa prijateljima. Toliko toga se desilo danas. Toliko novih stvari si doživio i probao. Toliko toga si uradio po prvi put da sam sasvim siguran da ćeš Banjaluku zauvijek pamtiti.

Na koji način se odvija dentalni turizam?

Dosadašnje iskustvo pokazalo nam je da je najefikasniji način komunikacije putem e-maila. Ukoliko vas zanimaju naše usluge pošaljite nam e-mail u kojem ćete opisati vaš problem, kao i koje su vaše želje i očekivanja. Poželjno bi bilo, ako biste mogli, poslati i digitalni Ortopan snimak obe vilice jer bi naš tim doktora na taj način imao mnogo bolju sliku i stanje vaših zuba i mogućeg rješenja.

Nakon što analiziramo snimak, javićemo vam se sa prijedlogom rješenja za koje smatramo da bi za vas bilo najbolje.

Mi ćemo vam objasniti čitavu proceduru, koliko će zahvat trajati, koje ćemo zahvate raditi, da li je potreban oporavak, koliko puta ćete trebati doći, kao i cijenu ove usluge.

Isto tako, ukoliko vam treba medicinski izvještaj radi izostanka sa posla rado ćemo vam ga izdati.

Šta je uključeno u našu ponudu?

Aurum dental centar nudi najbolju ponudu u Banjaluci kada je u pitanju dentalni turizam.

Ukoliko dolazite avionom, dovoljno samo da nam javite na kojem aerodromu da Vas čekamo. Zatim Vam organizujemo besplatan smještaj u centru Banjaluke u luksuznim apartmanima. Ako dolazite svojim automobilom, biće Vam obezbijeđen i besplatan parking ispred apartmana.

Ako prvi put dolazite u Banjaluke, mi smo tu da vam obezbijedimo lokalnog turiskog vodiča koji će vas odvesti u nezaboravan obilazak grada, a biće vam organizovana i degustacija lokalne kuhinje.

Takođe, organizujemo i izlete u druge gradova, a da bi imali lakšu komunikaciju sa nama, ali i sa svojom porodicom biće vam obezbijeđen i lokalni broj.

Pored toga, naše osoblje će Vam biti dostupno 24 časa dok boravite u Banjaluci.

Kada se odlučite da dođete u Banjaluci i posjetite Aurum dental centar, mi će Vam obezbijedite sve da boravak bude što ugodniji i da ponesete najljepše uspomene iz grada na Vrasu.

Naše preporuke:

Rafing – Banjaluka je svijetu poznata kao mjesto na kojem možete uživati u raftingu, a dokaz tome su i Svjetska prvenstva i kupovi koji su održani u našem gradu. Ukoliko se odlučiti za to mi Vam predložemo:
Rafting klub Kanjon – https://www.raftingnavrbasu.com/
Rafting klub Buk – http://www.banjalukasport.com/buk/
Zatim tu je rekreativno jahanje – https://kkcokorskapolja.ba/

Vožnja dajak čamcem – Radi o spefičnoj vrsti čamca koja postoji samo u Banjaluci. Garantujemo vam nezaboravno iskustvo kada se budete spuštali rijekom Vrbas. – http://www.dajak.org

Vjerski turizam – Na području banjalučke regije nalaze se brojne stare crkve i manastiri

Sve ovo je dobar razlog da nas posjetite, a mi ispred Aurum DC vam obećavamo da osmijeh koji ponesete sa sobom, jednoga dana kada nas napustite, neće proći neprimijećeno.

Za sva dodatna pitanja vezana za dentalni turizam, kao i informacije o cijenama ovih usluga, slobodno nam pišite.


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.