PRAVILA PRIVATNOSTI

Aurum Dental Centar ( ADC ) ovim putem želi da vas obavijesti na koji način se ophodi prema ličnim podacima dobijenim od vas na našem web sajtu.

Osnovni cilj ADC-a je da u svakom trenutku budete sigurni da se vaša privatnost i lični podaci poštuju, te da se prema njima odnosi sa velikom pažnjom, odnosno da se vaši lični podaci neće odavati, pokazivati, iznajmljivati, ili na bilo koji drugi način zloupotrijebiti.

Web sajt ADC-a ne radi na principu automatskog prikupljanja vaših podataka ( ime i prezime, broj telefona, IP ili e-mail adresa ). Privatne podatke dobijamo isključivo od strane vas, ukoliko nam pošaljete upit za dodatne informacije o nama i našim uslugama.

Sve lične informacije, biće isključivo čuvane za potrebe komunikacije koje su navedene u datim kontakt formama.

GOOGLE ANALITIKA

Sajt ADC-a služi se Google analitikom kako bi se saznalo odakle pristižu posjete sajtu, koliko se posjetioci zadržavaju, koje su stranice najposjećenije, a koje manje, te se na taj način želi poboljšati sadržaj I sam način funkcionisanja sajta ADC-a. Google analitiku nikako ne koristimo za prikupljanje vaših podataka, nego isključivo radi poboljšanja naših usluga prema vama. element 3d free download


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.