Oralna hirurgija

Mi svojim pacijentima nudimo i sve vrste najzahtjevnijih usluga oralne hirurgije i implantologije pod vođstvom  jednog od najboljih maksilofacijalnog hirurga implantologa u regionu –  Ass dr Draganom Pandžićem! 

Situacije kada su hirurške intervencije neophodne nisu rijetke, ali nema potrebe za strahom – sve rješavamo lako i bezbijedno.

Ovo su neki od najčešćih primjera koje vidimo u ordinaciji, a za koje nam je potrebna asistencija oralnog ili čak maksilofacijalnog hirurga:

  • Ugradnja implantata

    te sve vrste pripremnih radova za teške slučajeve kod velikih nedostataka kosti usljed resorpcije grebena, infekcija i povreda kosti u vidu augmentacija vještačkom kosti, podizanja sinusa te autotranspantata sopstvene kosti
  • Hiruško vađenje zuba

    Oralni hirurzi najčešće vade zube koji su previše oštećeni ili im nije jednostavno pristupiti, zaglavljeni su u kosti ali je vađenje iz nekog razloga komplikovano ili rizično da bi se izvadili rutinskim putem.
  • Uklanjanje cisti

    Oralni hirurzi mogu ukloniti ciste koje se mogu pojaviti u ustima ili vilici.
  • Mekotkivne promjene na sluznici uzne šupljine

U Aurum Dental Centru imamo iskusne hirurge koji već dugi niz godina obavljaju složene hirurške procedure i pružaju pacijentima najbolju moguću njegu i podršku tokom i nakon operacije. 

Ako imate bilo kakav problem vezan za usnu šupljinu ili vilicu, a za koji sumnjate da će biti potrebno iskustvo i znanje oralnog ili maksilofacijalnog  hirurga ne oklijevajte da nas kontaktirate i zakažete konsultacije.

ZAKAŽI KONSULTACIJE ONLINE

Pozovi nas ili pošalji poruku na Viber/WhatsApp: +387 65 431 290


Dogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.