Dijagnostika

“Sve na jednom mjestu!”

Naša parola je: “Sve na jednom mjestu!”

Šta to znači?

Ono što je svakom pacijentu bitno – mogućnost da sve, od slikanja zuba, do izrade otiska i pravljenja implantata, krunica i proteza može završiti kod nas, bez posjete drugim laboratorijama i bez gubljenja vremena.

Svi stomatolozi u našem timu su vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u svim granama stomatologije.


U Aurum Dental centru, imamo kako stomatologe, tako i oralne i maksilofacijalne hirurge. Oni se konstantno usavršavaju, pohađaju seminare i u toku sa najnovijim trendovima i tehnologijama u stomatologiji kako bi pružili najbolje moguće rezultate svim našim pacijentima.

Jedan od noviteta koje smo uveli za komfor naših pacijenata i brzo rješavanje problema je to što na licu mjesta radimo ortopan snimak i uočavamo probleme koje treba da rješavamo.

Ovo je skoro pa jedinstvena pogodnost, budući da preko 85% ordinacija u RS nemaju rendgen u svojim prostorijama, što znači da pacijenti moraju ići u drugu labortoriju pa se vraćati u ordinaciju – toga kod nas nema!

Osim što koristimo napredne tehnologije u dijagnostici, naš Aurum Dental centar se ponosi i najnovijim mašinama za “pečenje” zuba, implanta, krunica, proteza itd.

Više o njima saznajte ovdjeDogovorite potpuno besplatno pregled i konsultacije.

Zaslužujete najljepši osmijeh brzo i bezbolno. Velike životne odluke se ne donose lako, stoga želimo taj proces da vam olakšamo kroz besplatne konsultacije sa našim stručnim timom. Nekada mislimo da je put do uspjeha puno teži nego što zaista jeste. Detaljnim pregledom, poštujući vaše želje i mogućnosti, izradićemo vaš plan terapije, kao i cjenovnu ponudu.

Ne odgađajte.