fbpx

Dentalni turizam

dentalni turizam

Dentalni turizam

 

Šta je to dentalni turizam?

 

Najkraće rečeno, dentalni turizam je jedna od grana zdravstvenog turizma. Mi ga volimo prikazati kao spoj ugodnog sa korisnim, jer sa jedne strane dolazite da uradite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje, dok sa druge strane putujete i uživate. Ne može bolje, zar ne?

Naša ordinacija je svjesna da je Vama, kao nekome iz druge zemlje ko nema previše informacija o ovome što radimo, prije svega potrebna hrabrost da nama iz jedne male Bosne i Hercegovine poklonite svoju pažnju.

Dodamo li tome da odlazak kod zubara, standardno nije prijatna stvar, savršeno razumijemo na kakvim mukama se nalazite. Zato je naša želja da vaš boravak u Banjaluci učinimo što ljepšim i prijatnijim, te da vam pružimo iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti i koje će biti mnogo više nego običan odlazak zubaru. Iskustvo koje ćete prepričavati kada dođete kući i na čiji spomen ćete uvijek imati taj neki pozitivan osjećaj u srcu i blistav osmijeh kao znak sjećanja.

 

Zašto srediti zube u Bosni i Hercegovini?

 

Možda niste znali, ali Bosna i Hercegovina je jedno od najboljih mjesta za dentalni turizam u regionu. Znamo, zvuči nevjerovatno da ova zemlja sa tolikim stepenom nezaposlenosti, lošom privredom i bezbroj drugih problema može biti u nečemu najbolja. Ratovi i ostala politička dešavanja koja su se desili ovdje usporili su razvoj turzima na ovim krajevima, tako da dentalni turizam do prije nekoliko godina gotovo da nije ni postojao.

 

Međutim, ono što čini BiH tako zanimljivim podnebljem za ovu vrstu turizma su dvije stvari: kvalitetna usluga i niska cijena. Sa jedne strane, imamo veliki broj vrhunskih stručnjaka koji su svoje dugogodišnje iskustvo sticali u inostranstvu i koji su garancija  kvaliteta. Sa druge strane, uzimajući u obzir životni standard u zemlji cijene su prilagođene lokalnom stanovništvu, te su za veliki broj ljudi iz inostranstva i po nekoliko puta povoljnije.

 

Osim toga, Bosna i Hercegovina postaje sve interesantnija turistima iz čitavog svijeta zbog svoje bogate istorije, gostoprimstva naroda, ukusne kuhinje i zanimljive prirode.

 

Zamislite samo slijedeću scenu....

Sunčan je dan. Nalazite se u centru Banjaluke gdje šetate najpoznatijom ulicom grada, Gospodskom ulicom. Odlazite u Hram Hrista Spasitelja koji se nalazi u neposrednoj blizini, a koji je ujedno i najveći pravoslavni hram u zemlji. Posjećujete i džamiju Ferhadiju, jedinu građevinu ovoga grada koja se nekada nalazila u UNESCU. Sad odlazite do zelene ljepotice, rijeke Vrbas. Sjedate u čamac sa najboljim prijateljima i krećete u spuštanje dugo 15 kilometara. Skačete, plivate, kupate se. Ali već ste polako umorni, te je vrijeme da se nešto jede. Odlazite na ćevape i pravu lokalnu kuhinju, gdje uživate u lokalnim specijalitetima.

Veče je, a ako postoji nešto po čemu je Banjaluka poznata, to je noćni život. Veliki broj noćnih klubova raznih vrsta, garancija su dobre zabave. Već je kasno u noć i lagano krećeš kući sa prijateljima. Toliko toga se desilo danas. Toliko novih stvari si doživio i probao. Toliko toga si uradio po prvi put da sam sasvim siguran da ćeš Banjaluku zauvijek pamtiti.

 

 

Šta je uključeno u našu ponudu?

 

  • Besplatan smještaj u centru grada
  • Besplatan prevoz od i do aerodroma u Zagrebu i Banjaluci
  • Usluge lokalnog turističkog vodiča i razgledanje grada
  • Degustacija lokalne kuhinje
  • Mogućnost organizovanje izleta u druge gradove
  • Lokalni broj kako bismo mogli lakše da budemo u kontaktu

 

 

Na koji način se odvija dentalni turizam?

 

Dosadašnje iskustvo pokazalo nam je da je najefikasniji način komunikacije putem e-maila. Ukoliko vas zanimaju naše usluge pošaljite nam e-mail u kojem ćete opisati vaš problem, kao i koje su vaše želje i očekivanja. Poželjno bi bilo, ako biste mogli, poslati i digitalni Ortopan snimak obje vilice jer bi naš tim doktora na taj način imao mnogo bolju sliku i stanje vaših zuba i mogućeg rješenja. Nakon što analiziramo snimak, javićemo vam se sa prijedlogom rješenja za koje smatramo da bi za vas bilo najbolje. Mi ćemo vam objasniti čitavu proceduru, koliko će zahvat trajati, koje ćemo zahvate raditi, da li je potreban oporavak, koliko puta ćete trebati doći, kao i cijenu ove usluge.

 

Isto tako, ukoliko vam treba medicinski izvještaj radi izostanka sa posla rado ćemo vam ga izdati.

 

Sve ovo je dobar razlog da nas posjetite, a mi ispred Aurim DC vam obećavamo da osmijeh koji ponesete sa sobom, jednoga dana kada nas napustite, neće proći neprimijećeno.

 

Za sva dodatna pitanja vezana za dentalni turizam, kao i informacije o cijenama ovih usluga, slobodno nam pišite.

 

Rate this post